سه شنبه 12 شهریور 1392 07:05  |  کد خبر: 1180347080314642136  |  بازدید: 3218

پ

پ

خیارشور در کنار غذاهای دیگر درون سفره، یکی از علاقه‌مندیهای بسیاری از خانواده‌های ایرانی است. اگر حواستان نبوده و حالا مانده‌اید بدون خیارشور، یک روش تهیه فوری آن را در ادامه مطلب فرا بگیرید.

مواد لازم:

خیار ریز و قلمی ۲۰ عدد
آب ۲ لیتر
نمک ۳/۴ لیوان
جعفری، ریحان، ترخون ۲۰۰ گرم
سیر ۱۵ تا ۲۰ حبه
فلفل قرمز تند تعدادی
تخم گشنیز نکوبیده ۱ قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

ابتدا خیار‌ها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید. وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیار‌ها، جعفری، ریحان، ترخون، فلفل و حبه‌های سیر (با پوست و قدری له شده) به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیار‌ها را پر کنید تا کاملا سطح خیار‌ها را بپوشاند. سپس در شیشه را محکم ببندید طوری که هوا به درون آن نفوذ نکند و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از ۴ تا ۷ روز خیارشور‌ها آماده است.

* بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگهداری کنید.

* خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می‌ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهید رنگ آن روشن می‌شود.

>> شبکه سوم سیما/ بهونه

پربازدید‌ها

آخرین مطالب

پیام‌های شما

  • مهمانی رفتن به خوردن غذای چرب و نرم و حرفهای بی سر و ته گفتن نیست

    چارك میرزا

  • نمیدونم جه چیزهایی باعث شده اینقد همه از هم فاصله بگیرن... بخاطر تجملات یا توقعات؟ كجاست اون شب یلداهای مهربانی و ماندگار

    بهزاد فرهودی -پارس آبادمغان

  • سلام خوبین ما دیشب رفته بودیم منزل خواهر همسر ، اصلا خوش نگذشت چون خانمهایی كه باید باهاشون هم صحبت میشدم مدام سرشون تو وایبر گوشی هاشون بود ، اینقدر بهم بد و سخت گذشت كه با اینكه خیلی هم گرسنه بودم ...

    م /ر

جام جم سرا © 2013 | کلیه حقوق این پایگاه متعلق به موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم است.