سه شنبه 12 شهریور 1392 07:05  |  کد خبر: 1180347080314642136  |  بازدید: 2909

پ

پ

خیارشور در کنار غذاهای دیگر درون سفره، یکی از علاقه‌مندیهای بسیاری از خانواده‌های ایرانی است. اگر حواستان نبوده و حالا مانده‌اید بدون خیارشور، یک روش تهیه فوری آن را در ادامه مطلب فرا بگیرید.

مواد لازم:

خیار ریز و قلمی ۲۰ عدد
آب ۲ لیتر
نمک ۳/۴ لیوان
جعفری، ریحان، ترخون ۲۰۰ گرم
سیر ۱۵ تا ۲۰ حبه
فلفل قرمز تند تعدادی
تخم گشنیز نکوبیده ۱ قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

ابتدا خیار‌ها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید. وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیار‌ها، جعفری، ریحان، ترخون، فلفل و حبه‌های سیر (با پوست و قدری له شده) به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیار‌ها را پر کنید تا کاملا سطح خیار‌ها را بپوشاند. سپس در شیشه را محکم ببندید طوری که هوا به درون آن نفوذ نکند و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از ۴ تا ۷ روز خیارشور‌ها آماده است.

* بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگهداری کنید.

* خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می‌ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهید رنگ آن روشن می‌شود.

>> شبکه سوم سیما/ بهونه

پربازدید‌ها

آخرین مطالب

پیام‌های شما

  • با سلام. هر وقت موس رو از بالای صفحه به پایین میاریم یا بلعكس، این زیر منوهای نوار ابزار بالای سایت باز میشن. لطفاً باز شدن این زیر منوها رو با یك تأخیر تنظیم كنید كه دیگه این مشكل بوجود نیاد. تشكر

    وحید منجزی

  • فرا رسیدن تاسوعا وعاشورای حسینی را به همه شیعیان جهان تسلیت عرض نموده وامیدوارم قدر این لحظه های دست نیافتنی را بدانند...

    بهزاد فرهودی

  • واقعا از اونهایی كه درروزنامه جام جم علی الخصوص تو سایت زحمت میكشن تشكر میكنم وبرای همه شماها از صمیم قلب آرزوی موفقیت وسلامتی را از خدای متعال خواستارم...

    بهزاد فرهودی

جام جم سرا © 2013 | کلیه حقوق این پایگاه متعلق به موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم است.
JJBar Bootstrap Version