سه شنبه 12 شهریور 1392 07:05  |  کد خبر: 1180347080314642136

پ

پ

خیارشور در کنار غذاهای دیگر درون سفره، یکی از علاقه‌مندیهای بسیاری از خانواده‌های ایرانی است. اگر حواستان نبوده و حالا مانده‌اید بدون خیارشور، یک روش تهیه فوری آن را در ادامه مطلب فرا بگیرید.

مواد لازم:

خیار ریز و قلمی ۲۰ عدد
آب ۲ لیتر
نمک ۳/۴ لیوان
جعفری، ریحان، ترخون ۲۰۰ گرم
سیر ۱۵ تا ۲۰ حبه
فلفل قرمز تند تعدادی
تخم گشنیز نکوبیده ۱ قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

ابتدا خیار‌ها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید. وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیار‌ها، جعفری، ریحان، ترخون، فلفل و حبه‌های سیر (با پوست و قدری له شده) به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیار‌ها را پر کنید تا کاملا سطح خیار‌ها را بپوشاند. سپس در شیشه را محکم ببندید طوری که هوا به درون آن نفوذ نکند و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از ۴ تا ۷ روز خیارشور‌ها آماده است.

* بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگهداری کنید.

* خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می‌ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهید رنگ آن روشن می‌شود.

>> شبکه سوم سیما/ بهونه

نظرات

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.
با تشکر، نظر شما پس از تایید در سایت نمایش داده می‌شود.

پربازدیدترین‌ها

آخرین مطالب

پیام‌های شما

  • جناب آقای كلباسی ممنون از تذكر ادبیتان. درود بر شما

    سهیلا نجاتی

  • ‏ خد‏ ‏ایا... از‏ ‏اینكه‏ ‏همیشه‏ ‏همراهم‏ ‏بودی‏ ‏سپاسگزار‏ م‏ ‏.خیلی‏ ‏دوست‏ ‏دارم‏ ‏چون‏ ‏هر‏ ‏موقع‏ ‏تنهام‏ ‏تو‏ ‏پیشمی‏ ‏خوشحالم‏ ‏برای‏ ‏اینكه‏ ‏خدایی‏ ‏دارم‏ ‏كه‏ ‏هر‏ ‏وقت‏ ‏دست‏ ‏یاری‏ ‏به‏ ...

    عاطفه.

  • جناب آقای حمید كلباسی پیام های مردم برای نزدیكان و یا دل خودشان میباشد . با نوشتن جوابیه برای همسر مردم زندگی آنها را به چالش نكشید . این گناهی بزرگ و نابخشودنی است .

    ناشناس

جام جم سرا © 2013 | کلیه حقوق این پایگاه متعلق به موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم است.
درباره ما ارتباط با ماپیوندها EnglishJJO.ir